Back to top
Skip to main content
  • meeting room coffee break
  • meeting room coffee break
  • meeting room coffee break
  • meeting room coffee break
  • meeting room coffee break
Informacije i rezervacije
branč
Branč
Nedeljni branč u restoranu Credo je osmišljen zaista po vašoj meri. Posle duge radne nedelje, znamo da je nedelja dan za ugađanje, pa smo se dodatno potrudili da dobijete pažnju koju zaslužujete. Naš miksolog će doći do vašeg stola kako bi za vas kreirao jedinstvenu mešavinu i kombinaciju koja će zadovoljiti vaša nepca. Naš branč meni sastoji se od svih domaćih, sveže pripremljenih obroka i novog obroka svake nedelje. Pored našeg standardnog branč menija, nudimo i izbor mesa, ribe i paste. Za naše najmlađe goste odobrili smo popust od 50% i imaju svoj prostor za igru, tako da mama i tata mogu da se opuste! Cena uključuje piće dobrodošlice, švedski sto kao i negazirane sokove i vodu. Pridružite nam se predivnoj nedelji izvrsnih specijaliteta, besprekorne i personalizovane usluge!
poslovni ručak
Dnevni Meni
Ako tražite kvalitetan i primamljiv ručak po neverovatnoj ceni, Credo je pravo mesto. Uživajte u specijalno kreiranom dnevnom meniju sa Vašim kolegama ili prijateljima! Radnim danima 12:00 - 17:30 h, izbor tri jela - 1200 rsd
craftcocktails
Craft Cocktails
U craft recepturi naših koktel majstora, svaki element je ručno rađen ili prilagođen svakom piću posebno, mešan je sa domaćim sirupima i dodatkom žestine sa aromaičnim travkama i začinima. Svaki koktel svojim sastojcima i ukusima nosi jedinstvenu priču. Napraviti ručno rađene koktele je prava umetnost, a umesto na boji i obliku, akcenat je na ukusu, kvalitetu i posvećenosti.